Gehoorbescherming
GTS600E
MSGTS60E
De GTS600E is een compacte houtversnipperaar met krachtige elektromotor voor de veeleisende particulier. De GTS600E heeft een stevig onderstel, grote wielen en een transporthendel waardoor de compacte machine gemakkelijk verplaatsbaar is en door de smalste tuinopening gaat. Naast gemak staat ook veiligheid centraal bij deze houtversnipperaar. Zo beschikt de machine over een overbelastings- en overhittingsbeveiliging om de motor te beschermen. Daarnaast is er een herstartbeveiliging om de gebruiker te beschermen: de machine kan niet vanzelf opstarten na een stroomuitval. De opening van de invoertrechter bevat rubberen flappen die voorkomen dat resten van het ingevoerde materiaal er terug uit komen. De machine voldoet aan de CE normen voor een veilig gebruik.

De GTS600E is afgeleid van de professionele lijn houtversnipperaars van GTM Professional waardoor de werksnelheid even hoog ligt als de professionele machines. Takken tot maximaal 5 cm worden eenvoudig naar binnen getrokken door 2 messen die op een ronddraaiende trommel bevestigd zijn. De messen vermalen de ingevoerde takken tot bruikbare houtsnippers die door de machine hoog uitgegooid worden. Deze snippers zijn door een richtplaat gemakkelijk op te vangen in een krui- of aanhangwagen en te gebruiken als bodembedekking, opvulling van tuinpaden of als aanjaaghout voor de open haard.

De GTM Professional GTS600E is geschikt voor alle houtsoorten, maar u kunt er ook ander hard organisch afval mee versnipperen, zoals cacaodoppen. Zacht tuinafval is te verwerken zolang er maar hout meegevoerd wordt. De machine wordt standaard geleverd met PRO messen die gemiddeld 2 keer langer mee gaan dan reguliere messen.

Technische Specificatie

- elektrische motor
- 2,2 kW
- max. diamater hout 5 cm
- invoerhoogte 122 cm
- invoer 29 x 25 cm
- uitworp hoogte 70 cm
- uitworp deflector traploos tot 80° aanpasbaar
- noodstop
- diameter wielen 21 cm
- wielen met glijlagers
- 2 dubbel geslepen messen + 1 tegenmes
- (l x b x h) 137 x 50 x 140 cm
- 60 kg

€ 995,00 Totaal incl. BTW Op voorraad