Silky handzagen
Zubat Arborist 330-5,5
KSI372233
De Zübat Arborist met Mirai-Me vertanding van 5,5 per 30 mm is geschikt voor snoeiwerkzaamheden in zacht, vers hout. Het gebogen blad geeft een hoger rendement voor het werken boven schouder-hoogte en men zaagt gemakkelijker bovenop de tak.

Het hardchromen blad is bestand tegen roest en de effecten van hars en zorgt voor een zeer slijtvast oppervlak. Het blad bestaat uit één geheel en loopt door in het handvat wat ervoor zorgt dat de Zübat Arborist een perfect uitgebalanceerde zaag is.

De Zübat Arborist heeft een uit rubber gegoten handvat, dat comfortabel in de hand ligt en trillingen sterk reduceert. De zaag wordt geleverd in een draaibaar, zwart kunststof holster met afneembare riemhouder en is voorzien van 3 kleine rolletjes zodat de scherpe tanden de hoes niet beschadigen bij het in- en uitnemen van de zaag. De holster heeft onderaan een opening, waardoor vocht en zaagsel uit de holster kunnen vallen.

Het Zübat blad kan ook gemonteerd worden op de Zübat stokzagen-reeks, waardoor je deze zaag als stokzaag én als handzaag kunt inzetten.

De Zübat Arborist behoort tot de basisuitrusting van een opgeleide boomklimmer.
€ 83,30 Totaal incl. BTW Op voorraad