Houtversnipperaars
1800 E-chipper
MSGTS1800WDB

De nieuwe 1800 E-chipper van GTM Professional is een accu aangedreven houtversnipperaar. Daarmee profiteren groenprofessionals een schonere en stillere werkomgeving, optimale bewegingsvrijheid én een hoge capaciteit. Deze machine kan takdiameters tot wel 12 cm aan dankzij de sterke accu en een efficiënt rotor versnippersysteem met terugdraaifunctie.


De accu drijft zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aan. Met een volle accu kan tot 2 uur gewerkt worden (bij 20°C). Om de werktijd te verlengen is het mogelijk om de accu tijdens het werk bij te laden via een kabel naar het stroomnetwerk, hier is geen krachtstoom voor nodig. Er is een batterijindicator voorzien op de motor cover zodat er goed zicht is op de resterende batterijduur. Wanneer de accu leeg is kan er nog 1600 meter met de machine gereden worden, ruim voldoende om terug naar de werkbus te rijden! Binnen 3,5 uur is de accu weer volledig opgeladen.


Het zelfrijdende onderstel is gelijk aan onze Wheel Driven machines. Dat betekent dat de snelheid traploos regelbaar is tot 6 km/u en dat de machine zeer wendbaar en stabiel is dankzij een optimale gewichtsverdeling. De compacte afmetingen en twee zwenkwielen op een pendelas zorgen ervoor dat de machine gemakkelijk te verplaatsen is, zelfs in de bus of door een smalle tuinpoort.


Onze 1800 E-chipper is standaard uitgerust met een 270° draaibare uitvoer, een urenteller en diverse veiligheidsvoorzieningen. Uiteraard is de machine uitvoerig getest en onafhankelijk gekeurd waarmee de machine voldoet aan de laatste Europese veiligheidseisen.


Technische Specificaties

- Werktijd: tot 2 uur (bij 20°C)
- Oplaadtijd accu: 3,5 uur
- Accu 52,3 V - motor 10 kW
- Max. diameter hout: 12 cm
- Invoer hoogte: 106 cm
- Invoer afmetingen: 50 x 35 cm
- Uitvoer hoogte: 161 cm
- Uitvoer richting: draaibaar tot 270°
- Deflector: traploos aanpasbaar tot 100°
- Veiligheidsbeugel en veiligheidsschakelaars
- Wielen met kogellagers achter: 39 cm
- Zwenkwielen voor: 25 cm
- 2 PRO messen + 1 tegenmes
- Terugdraaifunctie rotor
- Afmetingen (l x b x h): 155 x 73 x 161 cm
- Gewicht: 330 kg

€ 26500,00 Totaal incl. BTW Niet op voorraad