Houtversnipperaars
900C Loncin
MSGTS902CG

De 900C is een multifunctionele versnipperaar met twee verschillende uitvoermogelijkheden die eenvoudig te wisselen zijn. De hoge uitvoer is geschikt voor het verwerken van takken met een diameter tot 8 cm (droog hout tot 6 cm). Bepaal de gewenste uitvoerhoogte met de verstelbare deflector en verzamel de houtsnippers in een kruiwagen of aanhanger, of spuit ze direct in de tuin. De lage uitvoer is geschikt voor materiaal met een hoog vochtgehalte, zoals grassen, haagscheersel of plantenresten. Het fijn gemaakte materiaal zorgt voor een versneld composteerproces.


Deze compo houtversnipperaar is voorzien van een krachtige Loncin G300F motor en een efficiënt rotor versnippersysteem. Dit systeem bestaat uit een rotor met twee PRO-messen die met hoge snelheid langs het tegenmes draaien. Onze PRO-messen van hooggelegeerd staal gaan extra lang mee en hebben twee snijkanten zodat ze omgedraaid kunnen worden om nogmaals te gebruiken.


Dankzij de brede invoer is het zelden nodig om zijtakken vooraf te verwijderen. Hiermee is een hoge werksnelheid gegarandeerd. De 900C is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen met de dubbele duwbeugels. De compacte afmetingen en de sjorogen onder de invoer maken het mogelijk om de machine veilig te transporteren.


Een robuust onderstel en de doordachte verhoudingen van de machine maken de 900C perfect gebalanceerd. De 900C is voorzien van een noodstop en voldoet aan de laatste Europese normen voor een veilig gebruik.


Technische Specificaties

- Motor: Loncin G300F
- Vermogen: 10 pk / 7.3 kW
- Cilinderinhoud: 302 cc
- Tankinhoud: 5.5 l
- Brandstof: Euro98 (E5)
- Oliesensor
- Max. diameter hout: 8 cm
- Invoer hoogte: 101 cm
- Invoer afmetingen: 40 x 28 cm
- Uitvoer hoogte (hoge uitvoer): 142 cm
- Deflector: traploos aanpasbaar tot 80°
- Uitvoer hoogte (lage uitvoer): 35 cm
- Noodstop + veiligheidsschakelaar uitvoeren
- Diameter wielen: 39 cm
- Wielen met kogellagers
- 2 PRO messen + 1 tegenmes
- Afmetingen (l x b x h): 198 x 63 x 142 cm
- Gewicht: 147 kg

€ 3400,00 Totaal incl. BTW Niet op voorraad