Houtversnipperaars
750 Loncin
MSGTS750G

De 750 heeft dezelfde compacte afmetingen als de 600, maar nog meer capaciteit dankzij een breder en zwaarder rotorsysteem. De houtversnipperaar is uitgerust met een sterke 9 pk Loncin motor en directe overbrenging naar het versnippersysteem.


Takken tot 7 cm worden automatisch naar binnen getrokken en moeiteloos versnipperd met een mooie kwaliteit houtsnipper als resultaat. Het versnipperde materiaal is ideaal als bodembedekker of opvulling van borders en tuinpaden. Het is ook mogelijk om tegelijk bladeren en ander zacht materiaal in de machine te voeren, zodat tuinafval een nieuwe bestemming krijgt als mulch of compost.


Met een uitvoerhoogte van 77 cm past er met gemak een kruiwagen onder om de snippers op te vangen. De deflector is tot 60° aanpasbaar om de hoogte van het uitgeworpen materiaal te bepalen. De 750 is perfect gebalanceerd en staat op een robuust frame met twee luchtbanden. Door middel van de dubbele beugels op de invoer is de machine gemakkelijk te verplaatsen. Op het frame is een noodstop gemonteerd die de motor direct stopt in noodsituaties.


Ook heeft de 750 een inklapstand waarbij de invoer achterover gekanteld kan worden om nóg minder plek in te nemen in de opslag. Bovendien vergemakkelijkt de inklapstand het onderhoud aan de machine, zoals bij het vervangen van de messen.


Technische Specificatie

- Motor: Loncin G270F
- Vermogen: 9 pk / 6.6 kW
- Cilinderinhoud: 270 cc
- Tankinhoud: 6 l
- Brandstof: Euro98 (E5)
- Oliesensor
- Max. diameter hout: 7 cm
- Invoer hoogte: 113 cm
- Invoer afmetingen: 25 x 31 cm
- Uitvoer hoogte: 85 cm
- Uitvoer richting: achter
- Deflector: traploos aanpasbaar tot 60°
- Noodstop
- Diameter wielen: 26 cm
- Wielen met kogellagers
- 2 PRO messen + 1 tegenmes
- Afmetingen (l x b x h): 182 x 63 x 148 cm
- Gewicht: 88 kg

€ 2150,00 Totaal incl. BTW Op voorraad