Houtversnipperaars
900 Loncin
MSGTS903G

De 900 houtversnipperaar is een zeer sterke machine voor professioneel gebruik op het gebied van boomonderhoud, terreinbeheer en bosbouw. De 900G heeft een extra brede invoer (40 x 28 cm) voor een hoge werksnelheid.


Veiligheid staat voorop
De 900 voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen waarmee alles is gedaan om de veiligheid van de gebruiker te garanderen en de hoogste kwaliteit te leveren. De machine is voorzien van een noodstop die de motor direct tot stilstand brengt als de knop wordt ingedrukt.


Duurzaam en robuust
Een stevig onderstel en een efficiënt rotorsysteem zorgen voor een lange levensduur van de 900. De machine staat op twee brede, stevige wielen van dik rubber en is makkelijk manoeuvreerbaar.


Gemakkelijk in gebruik
De 900 is licht en perfect gebalanceerd zodat één persoon deze machine kan bedienen en verplaatsen (eventueel met de optioneel leverbare trekstang). Vanwege de compacte afmetingen past de houtversnipperaar op elke aanhanger, in elke bestelwagen en ook door een tuinpoort.


Snel, efficiënt, hoge capaciteit
Het versnippersysteem bestaat uit een metalen rotor waarop 2 PRO-messen zijn gemonteerd die met hoge snelheid langs het tegenmes draaien. Hierdoor wordt hout tot 8 cm dik naar binnen getrokken en moeiteloos tot fijne houtsnippers verwerkt. Het versnipperde materiaal is ideaal voor gebruik als compost en opvulling van borders en tuinpaden. Houtsnippers worden hoog uitgeworpen en gaan via de deflector rechtstreeks in een aanhanger of kruiwagen. De krachtige en betrouwbare Loncin G300F motor munt uit in prijs/kwaliteitverhouding.


Technische Specificatie

- Motor: Loncin G300F
- Vermogen: 10 pk / 7,3 kW
- Cilinderinhoud: 302 cc
- Tankinhoud: 5,5 l
- Brandstof: Euro98 (E5)
- Oliesensor
- Max. diameter hout: 8 cm
- Invoerhoogte: 102 cm
- Invoer afmetingen: 40 x 28 cm
- Uitvoer hoogte: 118 cm
- Deflector traploos tot 85° aanpasbaar
- Noodstop
- Diameter wielen: 39 cm
- Wielen met kogellagers
- 2 messen + 1 tegenmes
- Afmetingen (l x b x h): 148 x 63 x 145 cm
- Gewicht: 147 kg

€ 2995,00 Totaal incl. BTW Op voorraad