Elephants Trunk
Elephants Trunk 2
MHH01010N2
Het ergonomisch harnas dat je werk verlicht
Kracht en bewegingsvrijheid zijn grote voordelen van benzine- en accu-heggenscharen, maar met zo'n zware heggenschaar voel je al snel spier- en gewrichtspijn. De Elephants Trunk (ET) heeft hier verandering in gebracht.

De Elephants Trunk 2, die werkt met je mee!
Het comfortabele harnas met verstelbare schouderbanden wordt als een rugzak gedragen. Je koppelt je heggenschaar (of ander draagbaar tuingereedschap > 4,5 kg) aan de staalkabel van de katrol, die het gewicht van de schaar verplaatst naar het harnas. De kabel beweegt soepel langs gelagerde rollen in de verstelbare buis. Zo helpt de ET je de hele dag lang met heggen scheren. En omdat het minder inspannend is, werk je ook nog sneller en veiliger.

Kwaliteit op het hoogste niveau
De hoogwaardige katrol, gemonteerd aan de achterkant tegen de onderrug, waarborgt een lange levensduur van de staalkabel en veer. De veerkracht van de katrol is vooraf ingesteld op 30N. Het harnas is goed in balans en het zicht wordt niet geblokkeerd door de katrol. De gelagerde nylon rollers zorgen voor een optimale begeleiding van de staalkabel in iedere richting, zelfs bij het scheren van hoge hagen. De geanodiseerde aluminium buis kan 15° naar links en rechts worden gedraaid zodat de buis niet verstrikt raakt in de heg wanneer je naar voren buigt.

De Elephants Trunk 2 verandert een zware klus in "werk met plezier!"
€ 275,00 Totaal incl. BTW Niet op voorraad