Privacy

Ga direct naar de webshop

Privacy statement

Technische Handelmaatschappij J. De Wild BV (hierna te noemen De Wild BV) geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Dit doen wij altijd in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Door het aanmelden bij en/of gebruikmaken van onze website, gaat u akkoord met het Privacy Statement en tevens met het verzamelen en gebruiken door De Wild BV van uw gegevens, zoals omschreven in dit Statement. De Wild BV behoudt zich het recht voor de Privacy Statement aan te passen indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven. Als u vragen heeft over ons Privacy Statement kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

1. Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: Technische Handelmaatschappij J. De Wild BV
Website: www.de-wild.nl
Telefoonnummer: +31(0)165532992
E-mailadres: info@de-wild.nl
Inschrijfnummer KvK Breda nr. 20038295
BTW-nummer: NL004349209B01

2. Welke persoonsgegevens verwerken wij?
De Wild BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt middels het invullen van een formulier. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- NAW gegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Uw bankgegevens (indien u via de webshop een betaling doet)
- IP-adres voor functionele cookies

3. Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens?
- Het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste adres;
- Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site;
- Het vragen voor een review voor de website of producten
- Het bijhouden van bezoekers statistieken (Google Analytics).

4. Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
Wij bewaren persoonsgegevens zo lang als u klant bent bij ons of interesse blijft tonen in de diensten van De Wild BV.

5. Delen met derden
Wij verstrekken uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In dit geval gebruiken we altijd de codering technologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

6. Uw persoonlijke gegevens
U kunt ons altijd vragen welke gegevens van u worden verwerkt. Ook heeft u het recht op verwijdering van de gegevens. Dit doet u door ons een e-mail te sturen met uw verzoek.

7. Veilig winkelen
De Wild BV hecht veel waarde aan een veilige winkelomgeving. Om deze reden is de hele website beveiligd met een SSL certificaat.

8. Cookies
We maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een website te laten werken. Ze zorgen voor het opslaan van de producten die u in het winkelmandje plaatst. Ook zorgen ze ervoor dat u ingelogd kunt blijven. Daarnaast gebruiken we analytische cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website met als doel de gebruikerservaring te verbeteren.